Zirbaslife Design

Julkaistu 29.9.2022

Yrittäjä lähtee opiskelemaan!

Verkkokaupan valikoima pieneni, kankaat kuitenkin säilyy! Taide nousee isompaan rooliin.

Edessä on uusia, jännittäviä hetkiä opintojen parissa! Haen lisätietoa ja taitoja koulun penkiltä  kasvattaakseni palveluvalikoimaa ja ymmärrystäni visuaalisesta maailmasta.

Verkkokaupan valikoimaa on supistettu sekä hallintaa helpottaakseni, mutta myös kustannuksia pienentääkseni. Uuteen verkkokauppasivuuni mahtuu vain murto-osa kuvia aiempaan verrattuna ja tästä syystä johtuen mm kankaat, idea galleria ja jälleenmyyntituotteet on poistettu verkkokaupan valikoimasta (joitakin poikkeuksia lukuunottamatta). Kankaat on edelleen kuitenkin tilattavissa niiden jälleenmyyjien kautta, joilta löytyy kangasmallistojani. Löydät heidät täältä: https://www.zirbaslife.fi/page...

Lisään sivulle esittelyyn suosituimmat kuosit ja materiaalit, kun olen saanut käytettävissä olevan levytilan tämän hetkiset tiedot.

Taide nousee isompaan osaan nyt verkkokaupassa, mutta isommin asian äärellä ollaan taidesivuillani, jotka löydät täältä:

https://www.sirpajarvinen-art....

Ateljeen ovet Kellokosken Ruukissa on nyt suljettu kiitollisena ihanista vuosista luovassa ympäristössä! Nyt opettelen jälleen työskentelemään kotitoimistolla Rosinankujalla, ihan niinkuin yritykseni ensimmäisinä vuosina! Tuusulassa siis edelleen säilyy Zirbaslife Designin toiminta. 


Nyt jos koskaan kannattaa laittaa some tilit seurantaan, laittelen sinne siis välillä myös kankaita ja muita tuotteita myyntiin, jolloin maksutapana on ennakkolasku.

Tästä löydät IG sivuni https://www.instagram.com/zirb...

Tästä löydät FB sivuni https://www.facebook.com/Zirba...

Uuden arjen alkaessa, on puhelimitse minut kenties vaikea tavoittaa, mutta sähköpostit ja perinteiset tekstiviestit pystyn helpommin lukemaan ja palaan asiaan useimmiten samana päivänä, tai seuraavana arkipäivänä! 

Jätä viesti yhteydenotto kaavakkeella suoraan tästä https://www.zirbaslife.fi/page...

sirpa@zirbaslife.fi

Puhelimitse viestiä numeroon 0505733482/ Sirpa

Ostoskorisi on tyhjä