ZirbaslifeDesign

ZirbaslifeDesign

Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tietosuoja on meille tärkeää. Tammikuussa 2018 olemme kouluttautuneet uuden tietosuoja-asetuksen osalta. 

Käyttäjä hyväksyy tämän käyttö- ja tietosuojalausekkeen ehdot käyttämällä verkkosivujamme.

1. MILLAISIA TIETOJA MINUSTA KERÄTÄÄN?
Keräämme asiakasrekisteriin tiedot, jotka ovat välttämättömiä kaupankäynnin, laskutuksen, pakettien toimituksen ja asiakaspalvelun kannalta välttämättömiä. 

Lisäksi verkkosivuillamme käynneistä kerätään informaatiota toimintamme parantamista varten Google Analytics -palvelulla. Palvelun käytöstä havainnoituja tietoja ovat esim. käyttö- ja selaustiedot, sivu/sivut joiden välillä käyttäjä liikkuu, laitteen malli, tiedonkeruun kanava (internetselain, mobiiliselain, sovellus), selaimen versio, IP-osoite, istunnon aika ja kesto sekä näytön tarkkuus ja käyttöjärjestelmä.

2. MIHIN TARKOITUKSEEN TIETOJA KÄYTETÄÄN?
Asiakasrekisterin tietoja käytämme asiakassuhteen ylläpitoon. 

Käsittelemme kerättyjä tietoja pääosin palvelun kehittämisen tarkoitukseen sekä mahdollisten väärinkäytösten havainnointiin ja estämiseen.

3. MITEN TIETOJA SÄILYTETÄÄN?
Asiakasrekisteri on suojatun verkkokaupan tiedostoissa, jonne on pääsy vain turvallisella salasanalla ja vain ennalta nimetyillä verkkokaupan ylläpitäjillä. Google Analytics-palvelulla kerätyt tiedot säilytetään Googlen Analytics-työkalussa. Google Analytics -palvelun tiedot kerätään anonyymisti, eikä niitä yksilöidä henkilöihin/henkilöön.

4. KUKA KÄSITTELEE TIETOJA?
Asiakastietoja, sekä Google Analytics palvelulla kerättyjä tietoja käsittelee Zirbaslife Design Oy:n kaupankäynnin kannalta tarvittava, ennalta nimetty henkilöstö. Tietojen käsittely tapahtuu voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Zirbaslife Design Oy pidättää oikeuden ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että tietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti. 

5. LUOVUTETAANKO TIETOJA KOLMANSILLE OSAPUOLILLE?
Emme myy, vuokraa tai luovuta käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille.
Voimme kuitenkin luovuttaa käyttäjän henkilötietoja toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla tavalla.

6. MITEN TIEDOT SUOJATAAN?
Käytämme tarpeellisia teknisiä tietoturvakeinoja ja menetelmiä tietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Näitä keinoja ovat muun muassa palomuurit, salaustekniikat, turvalliset tilat, turvalliset salasanat, tietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen sekä alihankkijoiden huolellinen valinta.

7. KÄYTETÄÄNKÖ SIVUSTOLLA EVÄSTEITÄ?
Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston avulla esim. Google Analytic -palvelun tilastointia varten.

8. MILLAISIA MAHDOLLISUUKSIA MINULLA ON VAIKUTTAA?
Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia selainvalmistajan ohjeiden mukaisesti sekä tyhjentää mahdolliset evästeet selaimen välimuistista. Evästeiden tyhjentäminen ei lopeta mahdollista tiedon keruuta.

Mikäli haluat tarkempaa tietoa yrityksemme tietosuojakäytännöistä, ota yhteyttä

sirpa@zirbaslife.fi


Ostoskorisi on tyhjä